Blog

Винтаге фризуре могу додати својство личности. У инспирацији од 20-их, 30-их, 40-их, 50-их и 60-их година, ове фризуре могу вам учинити класичном и елегантном. Винтаге стилинг је постао најновија луда међу девојкама за незаборавне прилике, посебно вјенчања. Већина старинских фризура је икона која влада деценијама после деценија.

берба hairstyles

Ова стара фризура никада неће изаћи из моде, већ ће се само редефинисати с временом. Инспирисани од стилова наше мајке и баке, берберске фризуре нам даје неограничене опције у облицима, кравама и аранжманима.

Најпопуларније пригодне фризуре са сликама:

Погледајте ове 15 најстаријих фризура са сликама које су веома драматичне и модерне. Можете одабрати било који од њих за украшавање себе.

1. Победе Роллс:

15 Бест Винтаге фризура са сликама | Стилес АТ Лифе

Класичан пример фризуре из 1940-их инспириран је, стил стила Вицтори је леп и једноставан. За ову винтажну причицу вам треба коса нешто више од дужине вилице, што га чини погодним за девојке са средњом и дугачком косом. У овом погледу се део косе укршта у ролнице које се држе чизме на обе стране. Природна флаша Вицтори најбоље изгледа на дугим лицима.

2. Гибсон Гирл фризура:

15 Бест Винтаге фризура са сликама | Стилес АТ Лифе

Овај ретро упдо винтаге стил косе из 1890-их је заиста свестран и мора покушати. Пјена текстура у стилу косе Гибсон Гирл даје анђелски изглед који је погодан за данашње жене. У овом стилу коса се исушује и равна, а потом и чешаљ четком. Најзад, све треске су пригушене на врху и добро причвршћене. Ова фризура може сипати све облике лица.

Види више: Цхоппи фризура

3. Марилин Цурлс:

Берба hairstyles 4

Ако имате кратку косу и желите да пробате елегантну фризуру, овај стил је најбољи за вас. Да бисте добили изглед, једноставно увијте косу у мале дијелове. Клипај и пусти да се охлади. Полако очистите натраг и глатко кресите горњи део. Ова винтаге фризура може нагласити све облике лица, нарочито ако имате мало чело.

4. Асиметрични Боб:

15 Бест Винтаге фризура са сликама | Стилес АТ Лифе

Ово је једна од најпопуларнијих пригодних фризура за кратку косу која је бес међу модерним женама. Асиметрични стил боб фризуре инспирисан је шездесетим годинама и најбоље је за косу од кратких до средњих дужина. Ова фризура одлично изгледа на овалним и дугим облицима лица.

Види више: Барбие фризура за девојке

5. Милк Маид Браид:

15 Бест Винтаге фризура са сликама | Стилес АТ Лифе

Још једна класична и женствена фризерска фризура, плетеница од млечне кћерке прошла је временски тест и појавила се још једном као популарни избор фризера од стране модних радника. Инспирисана од 40-их година прошлог вијека, ова винтажна плетена фризура може извући све облике лица и изгледа невероватно добро ако имате дугу праву косу. Плетени изглед у овом стилу може се допунити цвијећем како би га направио глам.

6. Брза Куифф:

15 Бест Винтаге фризура са сликама | Стилес АТ Лифе

Ако ваша жеља да изгледате млађе за своје године, све што треба да учините је да пробате овај начин проширења фризура. Ова класична стара фризура је једноставна и не захтијева детаљна подешавања. Ако имате природну таласасту косу, ова упдо фризура може учинити да изгледате изненађујуће 10 година млађе. Кратка Куифф винтаге фризура за дугу косу може ископати све облике лица.

7. Помпадоур фризура:

15 Бест Винтаге фризура са сликама | Стилес АТ Лифе

Инспирисан од 1940. године, стил помпадора је пример безвременске стилске фризуре која је тако женствена и прекрасна. Носите ову кратку фризуру која ће се осјећати и изгледати као славна личност без много адо. Ова винтаге фризура најбоље изгледа на дугим лицима и дебљег дуге косе.

8. Фамоус Цурлс Лаке Цурлс:

15 Бест Винтаге фризура са сликама | Стилес АТ Лифе

Ова стара фризура постала је изузетно популарна међу звездама и коришћена је изнова и изнова за изглед црвеног тепиха. Меки крављи у овом стилу Вероница Лаке могу учинити да изгледате гламурозно без напора. Стилинг изгледа најбоље на дугачкој, густој коси и допуњује све облике лица.

Види више: Фринге Цут фризура

9. Мекани Цурлс за средњу косу:

Берба hairstyles 9

Ово је још једна популарна стара фризура инспирисана педесетих. Мекани увијач у овом стилу је веома прилагодљив и изгледа на средњој до дугој коси. Пошто је коса ваљана у мекане кравље, овај стил може учинити фину косу пуну. Дужина кљунова у овој винтажној фризури може варирати у складу са вашим жељама. Ово је једна од најбољих винтаге фризура са кравама која је погодна за углавном девојчице.

10. Обмотана свјежица за свадбу:

Берба Hairstyles 10

Класична старинска венчаница фризерска слика из 1960-их је овде са овом. Додајте ово на листу кофеа, пошто ћете сви волети све о овоме. Лепиња је савршено завијена и мудар је избор за венчаницу. Штавише, ако имате кратку косу, у сваком случају ће вам изгледати добро. Сада додајте вео на лице и фризуру и видећете куда идемо с овим. Дивно зар не? Фризура лако може учинити да било који облик образа изгледа добро, али посебно људи овалног облика могу изговорити храу, јер неће постати бољи од њих!

11. Винтаге фризура:

Берба Hairstyles 11

Девојчица изгледа као Ариел из Литтле Мермаид са црвеном траком за главу и еиелинером. Ова стара фризура додаје ефекат. Кретање помоћу ваљака помаже у излагању најбољег стила. Горњи део косе је подељен према страни. Ако сте густу косу која је тешко везивати, ово је ваш лак избор ако желите да одете на ретро тематску забаву. Не само да ће вам то помоћи да истакнете своје особине, већ ћете и спасити штету. У сваком случају, фокусирање на косу добиће половину свог посла на изгледу без икаквог учинка.

12. Цласси 1950-е:

Берба Hairstyles 12

За стару фризуру за спорт на свадбама, овај који видите овде може бити ваш лак избор. Па, чак и нарочито ако је ваша коса коврџава. Слатка коса за косу је за умирање, ако одаберете црну хаљину заједно са њом. Не заборавите на огрлицу и додатну опрему и то су само оно што ће вам довршити изглед. Драматичан изглед само по себи, ова фризура је идеална за жене са кратким длакама које су умориле од истог изгледа старих равних косе. Само се уверите да имате гел за косу да бисте се пробили кроз цео стил.

13. Роллед Уп Винтаге фризура:

Берба Hairstyles 13

У случају да све што желите да урадите је да изгледа довољно зрело за своје године, можете да урадите ову фризуру и постигнеће ваш посао без покушаја превише твога. Класична фризура коју видите овде је супер лака и није вам потребна ни једна додатна опрема. Само неки спреј за одржавање ваше косе и ваљка да бисте добили те горње каишеве. Лако се прави, идеална је за кратку косу. Фризура ће учинити да изгледате изненађујуће добро и извучете најбоље у себи. Сви облици лица ће изгледати у овом, иако је наш лични пицк више овалног лица.

14. Два плетена фризура:

Берба Hairstyles 14

Ако два понављања која обично радите имају људе који траже више од вас, овај стари фризерски стил требало би да буде ваша следећа опција да сними емисију. Погледајте савршенство са којим жена на слици повуче овај изглед. Потребна вам је дуга коса без пукотина која се протеже од свуда. Дакле, у случају да ваша коса тек тако расте довољно, дајте овом покушају за добро.

15. Страна Банг Винтаге фризура:

Берба Hairstyles 15

Прво што приметите је вероватно да то није тачно? То највероватније доноси винтажни изглед за добро. Следећа ствар коју узимате наговештаја је предиван, али ипак таласасти изглед, који је био толико популаран 1980-их.

Винтаге фризура о којој се овде говори су изузетно женствене и изузетно лепе. Чак и када је инспирисан почетком четрдесетих и педесетих, свака винтажна фризура има модеран твист и даје вам поверење у себе док их носите. Дакле, то је било све о старинским фризурама и међу њима највише међу којима се можете бирати. Надамо се да смо вам олакшали посао и спасили вам време и проблеме.

Слике Извор: 2, 4, 6, 8, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 − = 9