Blog

Професионални тенисер Саниа Мирза је понос Индије. Она је тренутно играч број 1 у свом спорту у женској двострукој категорији. Ова жена је представљала своју земљу чак и на Олимпијади и освојила је многе награде и постигла доста прекретница током свог живота.

Саниа Mirza without Makeup

Саниа Мирза Но Макеуп Слике:

Овде ћемо мало разговарати о стварној лепоти и природној привлачности ове жене.

1. Винтаге Цлип:

Саниа Mirza without Makeup 1

Ово је снимак са видео снимка. Санија је разговарала о њеном успеху до 2000. године (вероватно). Она је показала своје право лице без икаквих оклевања и зато се за ову особу може рећи да је једна од најбољих Санија Мирза без икаквих слика шминке свих времена. Санија се не плаши да то открије. Она је постигла све што јој је потребно до краја и још увек је у мраку.

2. Истинско индијско лице:

Саниа Mirza without Makeup 2

Ово особно лице представља стварне индијске жене. У њеном лицу видимо осмех, смех, борбе и слично индијских жена које су вољне да буду успјешне. Санија је заиста инспирација за жене и доказивањем себе у њеном занимању она је учинила све жене ове земље поносне на њу.

3. Тхе Симпле Гирл:

Саниа Mirza without Makeup 3

Санија је опкољена слањем стално. Она је један од најбољих тенисера на свету. Зашто не би била? Она је једна од најлепших спортских жена. Њено привлачно лице захтева нулту шминку јер је већ лепа. Ово је једна од најбољих Саниа Мирза слика без шминке.

4. Привлачна лице:

Саниа Mirza without Makeup 4

Без обзира да ли је прелепа или не, једна ствар се сигурно може рећи да Саниа има врло слатко лице. И срећом за своје љубитеље, она је прилично лијепа. Има диван осмех, а понекад љуљање природног лица даје и мало више славе.

5. У игри:

Саниа Mirza without Makeup 5

Саниа је примећен на спортском догађају са минималним шминком. Чак и са том малом количином шминке на лицу, изгледала је прилично привлачна. Она је вероватно једна од најлепших жена у њеним годинама.

Види више: Диа Мирза Без Шминке

6. Аустралија отворена слика:

Саниа Mirza without Makeup 6

Ова слика је кликнута док је Санија примећена на конференцији за новинаре у Аустралији. Једноставно је погледати њено лице и једноставно схватити да ова жена може изгледати дивно чак и без пуно шминке.

7. Само нека нега лица:

Саниа Mirza Inaugurates RKDF Sports League 2013

Ова посебна слика Саније показује природно привлачно лице ове индијске лепоте. Она на свом лицу спортује само руж за усне. Остатак протока лепоте лица долази из њеног природног прелепог лица.

8. Сва постигнућа:

Саниа Mirza without Makeup 8

Ако сте спремни да видите неку Санију Мирзу без слика шминке, онда је овај конкретан један од најбољих од којих ћете икада проћи. Са овом фотографијом, Саниа показује своја достигнућа заједно са својим природним привлачним лицем.

Види више: Схреиа Гхосхал Пицс Витхоут Макеуп

9. Професионално:

Саниа Mirza without Makeup 9

Поред тога што је спортска жена, Саниа је такође пословна жена и открива њен професионални изглед кад год одузме време за свој напоран распоред тениса.

10. Љубитељи воле:

Саниа Mirza without Makeup 10

Санија никада не одбија своје фанове ако траже аутограм или слику. Ова слика открива право лице ове младе индијске лепоте са својим малим навијачем. Ова насмејана дива не захтева шминку за улепшавање лица.

Види више: Амисха Пател Но Макеуп

Слике Извор: М, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 4