Blog

Да би се подударио са новим стилом и изгледом ове модерне ере, тржиште је експериментисало са стилом, посебно за жене, да им дају тај нови стил и модеран изглед. Проверене кошуље су једна таква од њих.

Најновије пријављене мајице за жене:

Ево 10 најбољих модела мајица за жене у моди.

1. Вхите Цхецкед Плаид Схирт:

мајице-за-женске

Бела проверена плетена кошуља, угодна и пространа, добра је опција. Његови бели дуги рукави са штампаним чековима повећавају његов изглед, а плаид на задњој страни даје осећај у складу са оним који га посједује.

2. Кимоно Цоллар Вомен Цасуал Схирт:

Кимоно Collar Women Casual Shirt

Својим дизајном и одличним материјалом ова мајица је на тржишту означила и своју корист. Дајући и узрочни и формални изглед, према прилици, ова кошуља за жене садржи памук као свој материјал, уз мешавину удобности са стилом у њему.

3. Висококвалитетна кошара:

Високо Low Hem Checked Shirt

Завршена са високим доњем рубом, ова дама је проверила кошуљу, пружа изглед у свакој женској одећи. Може се носити преко панталона по избору власника, носилац ће добити удобан и стилски поглед са овим.

4. Искључена бијела штампа:

Ван White Print Checked Shirt

Да би се прославила девојка и девојчица, друга на листи је ова штампана црна бела мајица. Састављена од играча, ова кошуља је такође удобна и може се носити преко било које коже чврсте панталоне испод ње. Ово је најбоља проверена кошуља за жене.

5. Офф рамена проверена кошуља за даме:

Ван Shoulder Checked Shirt

Нови изглед у чизму је овај облик кошуље. Са трендовским и новим обрасцем, ова кошуља је од рамена и контрастне боје која допуњује и елементе ове кошуље. Може се видети са било којим панталонама или џиним шортима по њеном избору.

Види више: Женске формалне мајице

6. Винтаге Цхецкед Схирт Витх Пеплум:

Берба Checked Shirt With Peplum

Још један јединствени модел у чаршавима је ова кошуљица за образ. Може се наћи у било којој боји избора, ова кошуља није само изванредна у својој јединствености, већ и веома захтевна међу тинејџеркама.

7. Цхецкед Схирт Витх Руффлед Детаил:

Проверено Shirt With Ruffled Detail

Оцигледно своје присуство у гардероби, та кошуља има све нове детаље сам по себи. Пошто има ширу огрлицу и рафлатне детаље, ова кошуља има мешавину и полиестера и памука. Полица кошуље је ошишана, са резовима на обе стране.

Види више: Ладиес Линен Схиртс

8. Провјерена памучна кошуља с Ектреме Тие рукавима:

Проверено Cotton Shirt with Extreme Tie Sleeves

Памучна кошуља за чаше са екстремним рукавима везама је све нове и љубазне шаре. Са нормалним рукавима за плакете, ова кошуља такође има елемент на прстима на задњој страни рукава, што јој даје нови и стилски изглед. Материјал кошуље је 100% памук.

9. Висока проверена рукавица са детаљима предњег руба:

Талл Checked Shirt With Ruffle Front Detail

Значајан за високе висине жене, ова кошуља је ушла у колону изузетно обичних жена. И не само ово, већ је и донела нови образац у овај наслов кошуље, прикривајући детаље испред кошуље. Ово је једно од најбољих Цхецкед мајица за жене

Види више: Памучне кошуље за жене

10. Материнити Лонг Лине Цхецкед Схирт:

Материнство Long Line Checked Shirt

Да би прешао на следећи ниво за одећу за дизајн мајке, ова кошуља има изузетан допринос. Ова мајица има не само памук као своју тканину, већ и просторну по својој природи, имајући у виду удобност трудних дама.

Тако горе поменуте Цхецкед Схиртс за женске дизајте нису само посебни и модни, већ и пријатни и очекивани од жена које га носе. Осим тога ова чизма за чеку је направила простор у гардероби жена.

Слике Извор: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

49 + = 58