Blog

Анклети, познати и као ланац зглобова, данас су популарни. Чак и тинејџери у школи воле да их носе на цасуал хаљинама. Постоји тренд да их носите иу једној нози, што је познато као један анклет. Постоје различити анклети доступни као што су злато, сребро, беадед, босоног и сл. Хајде да погледамо један од популарних дизајна названих црни анклети. Обично су направљени од црног сомота или црног оксидисаног метала.

Блацк Анклетс Десигнс:

Такви шаблони симболизују срећу, заштиту, љубав, инспирацију и слободу. Слиједи неколико популарних дизајна црних анклет дизајна које су високо доступне на било ком тржишту.

1. Ручно платно Анклет:

црн anklets

Овај лијеп дизајн анклета израђен је од тканине и метала. Материјал нето који даје цвјетни дизајн је лијепо дизајниран са металним дизајном ланца и црним бисером који је причвршћен на крају ње. Овај тип анклета обично се носи свакодневно.

2. Јет Блацк Цристал Анклет:

црно-анклет-дизајн-јет-црно-кристално-анклет

Једноставан црни кристални анклет је прилично трендан јер даје једноставан изглед вашој личности. Низ анклета израђен је од неколико црних крупних перли украшених сребрним кружним бравама и кристалом на крају. Овај анклет се често носи да би се заштитио од било ког ока.

3. Плажа Анклет:

црни-анклет-дизајн-плажа-анклет

Желите носити нешто јединствено за плажу! Ево таквог дизајна посебно за плажу. Ова црна наруквица наруквица је израђена од црне жице и кожног точка. Овај дизајн познат је и као точак среће. Такав анклет се даје као поклон желе срећу.

4. Блацк Буттерфли Анклет:

црни лептир-анклет

Овај тип црних анклета даје сексуални изглед девојкама. Бенд је израђен од црног сомота и додати својој лепоти лептир је сјајан с малом црвеном траком. Такви анклети се носи у забавама, на цасуалима, на романтичним датумима и кратким сукњама.

Погледајте још: Златно ланац злата

5. Гипсани анклети:

црно-анклет-дизајн-циганске-анклетс

Тражите другачију црну анклет наруквицу! Овај невероватан анклет је веома популаран међу тинејџерима за забаве и дискотеке. Израђен је од винтаге чипке, кристалних перлица и оксидираног сунчевог пенданта. Изгледа слатко на кратким Капри и сукње.

6. Црно перле и кружни анклет Дизајн:

црно-анклет-дизајн-црно-перле и-кружно-анклет-дизајн

Кружни дизајн никада није ван моде. Овај прекрасни дизајн изгледа невероватан са лијепим кравама ланаца који су виси испод. Израђен од коже и метала, даје сјајан изглед црним кристалним перлама. Најчешће се носи на црним тематским странама.

Погледајте више: Накит за мушкарце Анклет

7. Флорал Блацк Анклет Дизајн:

црно-анклет-дизајн-цветно-црно-анклет-дизајн

Цветни дизајн даје анклету невероватан изглед. Овај дизајн је израђен од црног сомота са дизајном везом и на крају црвеним кристалним камењем. Овај анклет даје шармантан изглед са одјећом од цвјетног дизајна, посебно кратким стијенама.

8. Једноставни дијамантски анклет:

црно-анклет-дизајн-једноставан-дијамант-анклет

Једноставан али деликатан комад направљен од црног сомота изгледа невероватан са златним равним дијамантима. Такође је причвршћена кристална бела перлица која даје диван изглед. Обично се носи за редовну употребу.

Погледајте још: Направите Анклет црне теме

9. Доубле Хеарт Анклет Дизајн:

црно-анклет-дизајн-дупло-срце-анклет-дизајн

Срце је одувек привлачило даме. Овај дизајн црне анклет наруквице даје очаравајући изглед љубитељима. То је заједнички поклон за љубавне парове да изразе своју љубав. Израђена од црног сребра и сребрних срца, чини се запањујућим на цасуалс.

Анклети у било којој мјери дају одушевљени изглед девојкама или дама. Најбољи део таквих црних анклета јесте да га можете лако учинити код куће, дајући јој свој омиљени изглед са симболима као што су срце, крст, џингли, перле и слично. Дакле, дајте себи савршен изглед са једним таквим дизајном у овој трендовској сезони.

Слике Извор: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 2