Blog

Анклетс је најатрактивнији и паметнији додатак који носе и мушкарци и жене. Анклети се могу наћи у многим динамичким дизајном који добро одговара свакој прилици, забавама и чак и хладном канцеларијском одјећу. Једноставни анклети могу бити тачан избор који се носи у канцеларијама, као и на било којој званичној странци. Једноставни анклети изгледају милостиви и додају слави и својој личности.

Једноставни модели дизајна у тренду:

Једноставни анклети су такође одузев за узвишење, и можете изабрати од плоча најпогоднији анклет према вашој одјећи. Сада ћемо погледати на првих 9 једноставних дизајна за анклете:

1. Једноставни златни анклет за жене:

Једноставно Gold Anklet for Women

Овај тип једноставних златних анклета је безвременски и класичан је за ношење. Анклет има застакљену савијену цев, а други део има повезани ланац који даје сјајан изглед меким и лијепим зглобовима жене. Ова врста анклета може бити најбоља опција за Ваше људе.

2. Једноставан Пеарл Анклет са кристалним перлама:

Једноставно Pearl Anklet with Crystal Beads

Бисерни анклет изгледа веома јединствен и елегантан и скоро изгледа као интегрални део ваше ципеле и дајући вам и облачите динамичан изглед. Између анклета малих заслепљујућих кругова у облику крупне кости су обложене златном подлогом што чини да се појављује као беспријекоран комад прибора.

3. Једноставни сребрни слојеви са звијездама:

Једноставно Anklets

Једноставна и елегантна је права фраза за ове сребрне двоструке слојевите анклете. Анклет се појављује јединствено и пријатно и савршено је за младе девојке. Мала блиставих звезда уграђених у анклет чини се небеским и савршеним једноставним, али класичним комадом анклета.

4. Једноставни листови за девојчице:

Једноставно Leaf Anklets for Girls

Овде долази идеални анклет за жене које су заљубљене у природу, па чак и жели да личе на исте у њиховом носењу и опреми. Анклет је дизајниран у челику и мале слатке перлице су брушене између. На ивицама уграђени су фини и деликатни чарапе у облику листова чинећи га класичним појавним анклетом.

Види више: Индиан Бридал Анклет Десигнс

5. Позлаћени крижни криж за дјевојчице:

Сребрна Plated Cross Anklets for Girls

Овај тип анклета портира духовни прелаз ума. На анклету посребреним крижним анклетима обешеним чине га узбудљивијим и лако могу привући пажњу другог према вама.

6. Симпле Инфинити Кнот Анклетс:

Једноставно Infinity Knot Anklets

Ово је диван и једноставан појавни анклети направљени од навоја. Између навоја сребра је бесконачни шарм чаршав, чинећи се невероватним на човековом глежњу. Овај тип анклета може бити савршена гифтинг ствар вашој вољени или било ком блиском мушким пријатељима.

Види више: Анклетс Фор Баби Гирл

7. Једноставан кожни анклет са сребрним бродом:

Једноставно Leather Anklet with Silver Boat

Додатак од коже је увек хит у мушким људима. Овај једноставан анклет је дизајниран за чисту бијелу кожу у чворови. На ивици је обешен мали сребрни чамац и ова врста анклета се може поклапати са било којом врстом одеће коју желите.

8. Једноставна тканина са Анцхор:

Једноставно Fabric Anklet with Anchor

Овај тип сиве боје тканине анклет изгледа одлично на сваком човјеку грубо и напорно радне ноге. Овај анклет је изузетно дизајниран у два слоја и фиксиран је сјајним сидром сармираног шарма, што га чини мало другачијим и елегантним од других анклета.

Види више: Десигнер Анкле наруквице

9. Једноставни ткани анклети за мушкарце:

Једноставно Woven Anklets for Men

Ово је неопходан тип хладног анклета за сваког човека. Анклет има динамичне четири слоја који су сви ткани заједно који се појављују веома тренди и различити од других. Ови типови анклета су савршени да би били упарени са шортсама да би показали ове анклете.

Један од најатрактивнијих и најсавременијих додатака који носе и мушкарци и жене, јесте то једноставно и елегантно изгледање. Ови једноставни анклети су дизајнирани у племенитим металима попут злата, сребра и чине да особа изгледа веома лепо и страшно. Једноставни анклети су такође одузев за узвишење и можете одабрати од плоча најпогоднији анклет према вашој оутфит.

Слике Извор: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 1 =