Blog

Анклети су најмодернији и стилски додатак цењен од стране мушкараца и жена, а изнад свега ако је дизајниран у позлаћеном, изгледа да је изванредан и необичан и може се похвалити у било којој прилици. Позлаћени анклети су они на којима постоји златна облога на другом металу који личи само на златни. Они не ударе високо на џепове, тако да можете узети неке од њих и створити их по прилици и оутфит и обележити изјаву о другима.

Позлаћени позадини дизајни у моди:

Позлаћени анклет изгледа врло уносно и пажња тражи и они искрвају као прави златни накит. Хајде да погледамо у првих девет позлаћених дизајна.

1. Позлаћени трокирни ланац:

злато plated anklets

Овде долазе савршени анклети за мушке глежњеве. Како су мушкарци симболисани за тврдоћу, анклет виси три ланца пете и један мали ланац затегне на зглобу. Ови типови јединствених анклета додаје више стилова својим изгледом.

2. Деликатни позлаћени анклет за мушкарце:

Деликатна Gold Plated Anklet for Men

Ово су супер изгледи паметни и супер анклети за сваког човека. Анклет има малу малену слатку лопту у центру и фиксира се тако да се не врти када се крећете. Анклет се појављује врло једноставно, али оставља утисак на друге.

3. Росе Позлаћени анклети са словима:

Росе Gold Plated Anklets with Letters

Овај тип анклета је изјава за стил за све и појављује се трендовито и супер секси на мушкарцима и женама. На анклетама између слова су фиксне што чини да се чини одличним и може се упарити у било којој прилици и одећи такође.

4. Позлаћене куглице за мушкарце:

Злато Plated Beads Anklets for Men

Анклет је дизајниран у челику и има позлацење на врху како би пружио паметан и врући изглед. На анклетима мале перлице су дизајниране и изгледају веома импресивно када се носи са било којим странкама. Анклет има конопац на крају за затварање и може ли ова врста анклета бити савршена опција за гитирање.

Види више: Цристал Анклет Десигнс

5. Слатка риба закачена позлаћени анклети за дјевојчице:

Слатко Fish Hooked Gold Plated Anklets for Girls

Ова врста месмеризирајућих позлаћених анклета доводи до сваког ока, па чак и портретира уверење о некоме у хришћанству. Анклет је направљен од месинга од месинга и на врху има позлаћене позлате. Мала риба је закачена елегантним и лепим изгледом за младе девојке.

6. 2 Лаиерс Секи Цхаин позлатом Анклет са срцем:

2 Layers Sexy Chain Gold Plated Anklet with Heart

Ови секси изгледи се догађају и морају бити сваке жене. Анклет је слојевит у две линије, а на другом ланцу мали слатки срчани шарм је обешен привлачан и секси врући изглед носиоцу.

Види више: Фанци Анклетс Десигнс

7. Фасцинантни позлаћени позлаћени позлаћени звони:

Фасцинантан Small Bell Gold Plated Anklets

Они су најчешћи и догађаји који се обожавају женама без обзира на старосну групу. Позлаћени звончићи са малим умирујућим звоном закачени су као чари и пружају вам и глежње један фасцинантан изглед. Анклет се може упарити са било којом врстом одеће коју ћете обући за вече.

8. Боја Гемстоне Позлаћени Анклет:

Боја Gemstone Gold plated Anklet

Врхунски и шармантан појавни анклет дизајниран је са шареном кварцним драгим камењем. Анклет је сигуран да дода шарм и глам уп поглед на било коју врсту одеће коју носите и осигуравају сваку главу да се укључи.

Види више: Пеарл Анкле наруквица

9. Најновије Позлаћени Анкле наруквицу за жене:

Последњи Gold Plated Ankle Bracelet for Woman

Јединствена позлачена наруквица од наруквице даје минималистички изглед. Анклет има три слоја, а сваки слој има мале кугле везане на повезани начин, чинећи чудотворним изгледом за жене. Може се прилагодити према вашем комфору и може се упарити у било којој прилици такође.

Позлаћени анклети изгледају веома уносно и траже пажњу и они искрвају као прави златни накит. Можете пронаћи небројене широке иновативне дизајне у позлаћеним анклетама и лако можете полудети с огромним опцијама. Позлаћени анклети посједују класичан и краљевски изглед и могу се похвалити на свим фестивалима и ритуалима без икаквог удара јер се злато сматра погодним.

Слике Извор: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

28 − = 27