Blog

Анклети су модни додатак који воле и мушкарци и жене. Сада дана, сви воле спортске мале ствари и мала украса у лијепом анклету на обе ноге или једне ноге изгледају елегантно и трендовито. Анклети изгледају сјајно са свим обичним ципелама, тенисицама, сандалама или ниским резним ципелама и чарапама или чак босом.
Обично се носи у обе ноге. Но, по моди, анклети се чак и носи на једној нози. Ове ножне ножице изгледају апсолутно запањујуће. Једнодневни тренд је у моди, посебно са сукњама, хаљинама и фармеркама.

Популарне дизајне за нокте за мушкарце и жене у тренду:

У овом чланку ћемо погледати у аномалије ногу. Хајде да истражимо.

1. Шарм шампањац за нокте за мушкарце:

Брод Charm Leg Anklet for Men

Ово је цоол анклет за мушкарце с лијепом темом инспириране морнарима. Анклет за ноге је направљен у бијелом кожном траку и има чаробну шарму у сребру. Комбинација беле са сребром изгледа стварно кул и изврсна. Ово може бити одлична опција гифтинга.

2. Склоњени ножни анклет за мушкарце:

Твистед Rope Leg Anklet for Men

Ово је згодан дизајн у аномалијама за мушкарце. Врло слични дизајну наруквица, да ли су ови закривљени ножеви у 18 каратног злата. Ово је најбољи поклон за младе дјечаке и мушкарце у празничним приликама или фестивалима. То може бити и сјајан дар за вјенчање.

3. Цханел наруквицу за мушкарце:

Ланац Ankle bracelet for Men

Ово је јединствени и заиста изврсни анклет за мушкарце. Овај анклет је у наруквици. Ово је врло трендовито и направљено од цинка у злату. Ово изгледа веома једноставно, али врло елегантно за финиш је савршено.

4. Тубе Цхарм Лег Анклетс за мушкарце:

Тубе Charm Leg Anklets for Men

Ово је лијеп анклет за једне ноге за мушкарце са малим цевастим шармом. Цев шарм је посребрен и црни кабел у анклети је направљен од воска. Овај једноставан анклет је савршен дар Валентина за човека.

Погледајте више: Анклети за стопала

5. Анклети црних крила за жене:

Црн Cross Leg Anklets for Women

Ово су дивни изгледи за моделе за жене. Ово је црни беадед модни анклет са крстастим крстом у њему. Црни елементи изгледају сјајно и одлично су у тим анклетима са једним ногама са лијепим високим стилеттосима и кратким хаљинама.

6. Традиционалне ножице за жене:

Традиционално Leg Anklets for Women

Традиционални анклети изгледају апсолутно запањујући и небески. Ово је такође савршен анклет за младу. Жене могу упарити ове запањујуће драгуљима, бисер и кундан рад на слојевитом златном анклету са традиционалном одјећом за фестивале и функције.

Погледајте више: Беадед Анклет Паттернс

7. Жице за жене:

Низ Anklets for Women

Ово је модерна врста функи, модних анклета за жене. Ово је јединствено зато што је сјајно пробати нешто друго осим уобичајених златних и сребрних ланчаних анклета. Серијски анклети су изузетно модерни. Само ставите на неколико шарених перли, чари и украса како бисте учинили да су струне за нокте изгледале предивно за вас.

8. Златне ноге за жене:

Златни Leg Anklets for Women

Ово је један од лепих додатака за ноге за жене. Ланчани анклет постаје делом отворених златних срца у једном одјелу са шест хангинг пуни срчаних украса које само изгледају сјајно. Ово је савршен ножни анклет за традиционалне пригоде и венчања.

Погледајте више: Ручно дизајниране анклет дизајн

9. Сребрна Лег Анклет за жене:

Сребрна Leg Anklet for Women

Ово је прекрасан комад накита из сребра у осјетљив анклет за жене. Анклет је деликатан у ланцу са четири срца спојена на анклет као шарм. Ово је савршено за сваку прилику било да се ради о вјенчању, фестивалу итд., Или се чак може носити као додатак за канцеларијски прибор.

Ноге и руке су онај део тела који се први пут примећује у интеракцији. Дакле, веома је важно лијепо одржавати руке и ноге. Прилагодљиве ноге са прелепим анклетима у различитим металима, узорцима, облицима, дизајном и сл. Заправо су масти у тренду у модној индустрији. Чак и многе познате личности раширију љупке накитове у наградним ципелама, функцијама, црвеном тепиху итд.

Слике Извор: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 46 = 47