101 Гениус музичке тетоваже које ћете желети сами себи

Музичке тетоваже могу се подијелити у двије главне категорије, наиме за љубитељи музике а за музички произвођачи. Прва категорија обично садржи музичке ноте и слушалице у комбинацији са другим визуелно привлачним елементима као што су руже, траке, срца, компактне касете и тако даље. Осим тога, укључује логотипове и портрете омиљених певача.

Друга категорија је више фокусирана на музичке инструменте. У зависности од инструмента који играју, људи добијају тетоваже виолине, тетоваже гитаре, тетоваже бубњева, тетоваже бас гитаре, тетоваже микрофона и тако даље. Више су заинтересовани за технички део стварања музике него о томе како се осећа.

Најстарији доказ који су људи користили да праве музику и слушају га датира још у 200. пне. Грци су имали начин да стављају акценте на одређене речи, чинећи их звучним и другачијим и ритмичким. Како је време прошло, музика је постала све више и више. Конфучије, познати филозоф из Кине, упућује на музику у својим дубоким списима. Дошао је до закључка да је мУсиц производи неку врсту задовољства коју људска природа не може без посла. 

Contents

Музика Тетоваже

То је рекао Адам Левине музика је озбиљно највећа ствар на свету. Он би знао откако је певач у поп роцк бенду званом Мароон 5. Музичке тетоваже су начин изражавања наше љубави према музици. Добијање тетоважа која је некако повезана са идејом о музици, је попут преношења музике у слике. За музичку белешку то зна тачно, али постоје и различити симболи који нам могу помоћи да изразимо своја осећања према музици.

Једноставне или сложене, музичке тетоваже могу изразити своју љубав према музици уопште, одређеном бенду или пјевачу, и одређеном музичком инструменту. Можете бити креативни колико год желите када дизајнирате своју тетоважу, али до тада, ево неколико кул примера!

50. Воли звук музике

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Ово је веома једноставна музичка тетоважа која изражава љубав ове музике за музику. Састоји се од оргађања срца и бубрега или осме ноте. Не знам да ли он или она посебно воли звук осме ноте, али то је само начин кондензације идеје у симбол. Овај тип тетоважа може бити укључен у категорију минималистичких дизајна, јер је истовремено веома јасан и значајан. Свиђа ми се.

49. Играјте, паузирајте, прескочите и померајте

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Још један једноставан дизајн који се савршено уклапа на зглоб, то је и експресивна тетоважа. Повезан је с технологијом коју користимо за слушање музике. Постоје симболи за игру, паузу, прескакање и схуффле, а сви ми користимо сваки пут када желимо чути звук музике. Да ли је схуффле опција коју користите? Волим да ме изненади мој уређај, али није као да не знам сваку песму из моје листе за репродукцију.

Набави Бесплатна Прилагођена музичка тетоважа Десигн Куоте:
Понуда ограниченог времена (кликните слику)
Кликните here to get your free custom tattoo design quote.

48. Тело као контрабас

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Ова дама тетовирала је врло мали део њеног тела, али је она много више трансформисала. Захваљујући савршеном постављању две музичке тетоваже, њена леђа сада изгледа као контрабас. Овај стринг инструмент није прецизно заступљен, али ако погледате већу слику, њена идеја је сјајна! Она би могла бити двосмислени бас или она може бити плесачица.

47. Песма два срца

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Особље и четири музичке белешке, од којих су два формирана лица са осмехом, савршене су замене за венчане прстење. Овај пар има одговарајуће тетоваже онога што је вероватно део њихове омиљене песме. Додали су забаван елемент у својим музичким тетоважама, наиме, кравату. Коришћењем мале и велике кравате створили су утисак осмеха лица. Цијеним њихову креативност и савремени начин изражавања своје љубави.

46. ​​Музика је душа чувара

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Писање поруке о нашим телима која се односи на музику је исто као и било који други дизајн. Изгледа да је ова девојка имала озбиљне проблеме у њеном животу, а музика је увијек била ту да јој је угодила. Реците музика ми је спасила душу је прилично озбиљна изјава, коју не треба потцењивати. Такође ми се свиђа калиграфски фонт који је изабрала за њену дубоку тетоважу.

45. Логотип Раммстеин

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Раммстеин је немачки бенд који пјева индустријски метал. Њихов логотип је управо попут тетоваже ове девојке. Она мора бити међу највећим навијачима јер се одлучила да трајно мастри своју кожу својим логотипом. Она је тетовирала у њеном срцу, тако да то мора значити пуно! То подручје није превише изложено, али не и скривено. Дивим се њеној посвећености овом бенду, јер очигледно није јако тетовирана другим логотипом бенда.

44. Високи клуп и цвет

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Овај дизајн је део музичких тетоважа и индие тетоваже. Инди је кратак за независно и односи се на стил који није главни. Музички знак из цвијета је Г цлеф или високи клип. Од модерних времена, широко се користи за вокалну музику. Већина људи то не зна, па га једноставно користе као симбол за музику уопште. Ова особа није обожавао ништа главно, па би могла знати своје право значење.

43. Фина линија музике у срцу

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Техника која се користи за масноћу ове тетоваже се зове танка линија. То је самообјашњива и врло коктел начин клесања детаљних дизајна. Могу да идентификујем мноштво музичких симбола као део срца, као што су Г цлеф, Ф цлеф, осма белешка, беле ноте и четврта белешка. Свесна је колико је сложена музика, па због тога она није само представљала њену љубав према музици са једним симболом.

42. Музички симболи у облику гитаре

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Инспирисан избор као тетоважа подлактице, ова репрезентација гитаре је пуна музичких симбола. У поређењу са тетоважом о којој смо причали раније, овај садржи додатни симбол. Прецизније, то је онај који изгледа као апостроф. То је знак даха. Превише напетости би убрзало наше срце до тачке тахикардије, тако да је одоздо увијек добродошао! Закривљени акорд изгледа изврсно!

41. Музика која повезује људе

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Када синхронизујете срца и ваша омиљена музика утиче на другу, онда можете бити потпуни. Четврта и пета линија особља трансформисана су у симбол срца за изражавање осећаја. Две силуете изгледају као белешке за нагласак везе. Нисам сигуран зашто је тамо половина напомена, али претпостављам да је све у томе да пронађемо наше боље полове. Веома дирљиво!

40. Љубав за У2

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Формиран 1976. године, У2 је један од најпопуларнијих бендова икада. Ова тетоважа приказује један од логотипа бенда. Они деценијама нису користили исти логотип, али су их сваки представљали у неком тренутку. Они су ирски и певају камен, па можда овај лик воли рок жанр или је и ирски. Оригинални у првим данима, овај логотип је био утиснут на званичној робној групи бенда. Ове хоризонталне линије требају бити крила. Музика вас чини да летите, фигуративно, наравно.

39. Пусти музику као ружу

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Да бисте описали како је лепа музика, можете узети музику и обликовати је као ружа. Нота је музичка нотација штампана на папиру или написана на папиру особља. Ово је изузетно инвентиван начин приказивања слика колико вам музика значи. Волим да је ова особа задржала дизајн једноставну и фокусирану на достављање поруке, а не на стварање визуелног ремек-дела.

38. Мир, музика и цвет

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Благо промењено, овај Г цлеф изгледа лијепо поред цвијета наранџе. У средини кључа је симбол мира. Музика је и мирна и лепа, тако да ова тетоважа има смисла. Изгледа да је дизајн персонализован за одређену особу, који није узет из албума пуних тетоважа. Тај новчић је тамо стављен с намјером. Намењен је да вам дају идеју о томе колико је велика та тетоважа.

37. Надређене слушалице за беспрекоран звук

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Ове слушалице нису животне величине! Они су знатно већи! Још увек волим како овако велики дизајн изгледа на рејима овог момка. Он је свакако страствен за музику и воли јасан звук. Ове врсте слушалица обично имају меморијску пјену која обезбеђује дугачак и удобан хабање. Он ће удобно носити своју тетоважу након што лечи!

36. Вртлог музичких елемената

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Ова визуелно привлачна композиција садржи више музичких елемената. Међу музичким тетоважама које садрже више од два музичка инструмента, овај је обликован као срце; некако. Лева страна је састављена од особља са музичким нотама на њему и са делом Г цлеф, а десна страна садржи клавирске кључеве и део гитаре. Не могу рећи који део тела је био потиснут, али ја волим целокупни изглед!

35. Изгубили смо Дан мртвих гитариста

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Ова тетоважа је комбинација музичког инструмента, лобање и логотипа. Погледао сам лого и припада компанији. Власник те компаније је онај који је добио ову тетоважу. Он је креативан колега јер је на тако сјајан начин склопио шећерову лобању и гитару. Знам да гитара не ради, јер њене акорде нису правилно затегнуте. Значење свих ових ствари је сувише лично да се каже.

34. Певај уз звезде

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Судећи по детаљима у овој тетоважи, особа која је добила је вокалиста. Микрофон није једини елемент који би га могао оставити. Звезде симболизују жељу да буду успешне и само професионалац може знати да # није хашег за било шта, већ симбол за оштре напомене. Присуство тридесет друге ноте је такође знак знања. Тридесетврта нота је она са две заставе.

33. Божански звуци на црвеним уснама

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Не постоји мистерија са овом музичком тетоважом. Жена је одлучила да истрпе своју страст на кожи или представи њену љубав према женским гласовима. Звук излази из лепо дефинисаног уста; то је оштро и почиње тачкастом нотом. Ово значи да се трајање белешке продужава за једну половину. Дакле, замислите женски глас који одржава белешку. Ја то повезујем мирно и мирно. Зар не?

32. Компактна касета са поруком

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Компактне касете или аудио касете биле су све до почетка деведесетих, када су се појавили компактни диски. Мислим да ова особа није стара, али он или она могу наћи ову касету за музику. Додата порука то наводи мој живот је музика. Ми лако можемо закључити да је музика живот без обзира на формат који користимо да га слушамо. Чак ни не користимо ЦД-ове ових дана, тако да све иде у вези са музиком.

31. Мексикански гитарски певач

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

С обзиром на декорације са лица овог певача, можемо закључити да је он мексички. Он такође пуши цигару, чињеницу која се такође може повезати са Мексико или још боље са Кубом. Његов израз лица изразито говори о томе колико душа ставља у његову музику. Можда је особа која га је изабрала ценила страственог певача који може емоционално направити некога.

30. Музика милује срце

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Особље пуне музичких нота окружује светло црвено срце попут траке. Изгледа осетљиво и загревање срца. Бијели акценти изгледају тако лепо да праве ноте. Ово је једна од женских тетоваћа музике која би изгледала одлично на нечијем подлактицу, зглобу или глежњу. Приликом избора мале тетоваже, најбоље је да се не бришу у подручјима гдје би се веће тетоваже боље уклапале.

29. Баш висок од музике

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Заводљива и женствена, ова тетоважа изгледа секси! Чини се да ова жена носи чарапе, када уствари није. Уместо високих ногавица бутине, носи тетоважу инспирисану музиком. Постоји симфонија безтежних музичких нота на траци која се затвара са луком. Овај дизајн чак није потребан за боју јер се једноставно истиче. Да ли бисте се усудили да се одлучите за такву тетоважу??

28. Руже и микрофон на бутину

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Ова тетоважа није толико смела као претходна, али и даље изгледа фантастично! Руже су женствене и микрофон оснажује! Микрофон је старомодан, али лепо тетовиран са свим потребним детаљима. Нисам сигуран да ли људи још увек користе ову врсту микрофона, али знам да је то било део опреме за певање у неком тренутку.

27. Двоструки бас у акварелима

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Зар овај контрабас не изгледа као да се купа у акварелима? Док задржава делове своје првобитне боје, она је такође натопљена плавим, тиркизним, ружичастим и црвеним мастилом. Права симфонија боје, ова тетоважа изражава посвећеност и љубав према музици. Нико никада не би одабрао велики дизајн за нешто што му мало значи. За мене је то веће него што бих волео да буде, па можда морам да пронађем инструмент који боље одговара мојим укусима.

26. Врх у бубњеву

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Као да је отворен портал друге димензије, овај сет бубњева мистериозно се појављује из црне рупе. Преглед ове тетоваже је чврста и прати само облик бубњева. Мало превише досадан за свој укус, овај дизајн изгледа лепо, али не даје никакав осећај. Лепота бубњева је неспорна, али мислим да знате на шта мислим. Додирамо чинеле!

25. Комбинација микрофона и слушалица

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Црно-бела реалистична тетоважа, ова је заснована на великом сјеничком раду. Музичке тетоваже које се састоје од ове комбинације су заиста захвалне захваљујући значењу и изгледу. Звук који фигуративно иде у микрофон долази из слушалица. Звук музике течно круже и достиже не само наше уши, већ и наше душе. То је репрезентативна тетоважа за музичку категорију.

24. Деликатна рука на побољшивачу звука

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Микрофон је у суштини звучни појачивач. Вокалисти морају чути што је могуће више људи што је више могуће. Међутим, овај инструмент постаје много више за оне који певају. Да ли приметите како изгледа деликатна рука када држите микрофон? Рекао бих да држи врло крхак објекат који може да сломи било када или бебу, а не чврст микрофон. То је у чему је страст.

23. Месмеризирајући виолинске звуке

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Фиддлер или виолина има само четири струне. Ако сада играте виолинску песму у глави, зар вас не чуди његова сложеност? Само деликатне руке попут оних из ове тетоваже и бриљантног ума могу да направе такву музичку музику само са четири жице. Сама штампа је сасвим добра. Мало таттоо уметника успева да узме руке, али ово је дивно. Једна од најлепших музичких тетоважа коју сам видео током истраживања овог поста.

22. Модерна тетоважа и аудио плејер

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Док су елементи део ове музичке тетоваже углавном стари или застарели, сам стил је модеран. Овај тип вероватно жели да се сети миксета и музике у гету, пошто је ове речи написао на његовој кожи. Ту су и касетофон и трака, као и наранџаста стрелица између њих, указујући на место на коме се трака тражи. Мислим да је ова тетоважа оригинална и да, иако је његово значење очигледно, за њега је веома важно.

21. Пунк-роцк лобања је луда

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Леп комад за груди, ова тетоважа мало изгледа због лобање. Међутим, лобања је толико невињена да је његова коса обојена бојама дуге. Његова фризура открива свој идентитет као пунк-роцкер и гитаре откривају његову љубав према музици. Вероватно једна лоша дама, носилац ове тетоваже изразила је своју личност на одличан начин. Волео бих да имам храбрости да урадим исто!

20. Где речи не успевају, музика говори 101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Тетоважа која се шири на позадини ове даме је сложена. Поред гитаре и веома пажљивог поруке, ту су и лобање, руже и крилца. Лобања можда немају никакву везу са смрћу неког драгог. Они могу само допринијети дуалности живота и смрти изван речи. Музика не пропада када је у питању туга, туга и друга осећања. Та љубичаста гитара изгледа као да припада. Не бих променио ништа о овој тетоважи.

19. Музика утиче на живот

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Гитара која се претвара у дрво може значити много ствари. Мислим да се главна идеја окреће око чињенице да је музика душевна. Дубоко засновани корени представљају темељ здравог дрвета баш као што добра песма треба солидно знање у игрању инструмента и компоновању музике. Сама гитара не изгледа фенси јер би требало да изрази принцип.

18. Љубазност музичара

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Израз лица овог човека је непроцењив! Стварно показује наклоност и садржај према гитари коју држи. С обзиром на то да може да запије гитару са 6 жица, он мора бити прилично талентован уметник. Не знам да ли је он познат или не, али сам био дубоко импресиониран колико је његова емоција ухваћена у овом дизајну. Похвале за уметника за тетоваже који је могао нагласити његове карактеристике лица! Цијеним и посвећеност тетовирања његових наруквица и ручних сатова јер они сликају већу слику тог човека.

17. Песма птице 101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Музичке тетоваже могу бити тако лепе! Неке птице познају да певају лепе песме, као што су моцкингбирд, канари и слаоница. Нисам сигуран који је то птица, али мислим да изгледа пуно као моцкинг птица. Особље је попуњено пуно кратких нота и нагласака поред уобичајених ритмова. Способност птица да пева је урођена и јединствена од једне врсте до друге. Можда је то разлог зашто неко изабере овај дизајн и трајно га боје. Ако сте видели Игре глади, онда сигурно знате како звучи моцкинг птица.

16. Име квалитетне музике

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Марсхалл је произвођач музичке опреме која је веома цењена због својих квалитетних алата. Овај човек је очигледно велики обожаватељ овог бренда, пошто није оставио никакве детаље из своје тетоваже. Има две сличне тетоваже на различитим рукама, један који приказује тип гитаре и амп, а други, други тип гитаре поред истог модела амп. Он је, без сумње, музичар који је добио тетоважу која пуно говори о њему и његовој страсти.

15. Грамофон у скоро животној величини

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Што се тиче музичких тетоважа ... овај је прилично ЕПИЦ! Грамофон је изумио крајем деветнаестог века и музички плејер који се више не користи за слушање музике. Грамофони који су очувани су углавном изложени у музејима или су део личних колекција. Тетоважа овог типа изгледа тако велика, да мислим да је готово толико велика као грамофон у величини живота. Мора да је стварно у њему јер је одлучио да покрије груди и абс с имиџом тога! Нека музика свира!

14. Квалификовани прсти који играју клавир

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Ова тетоважа изгледа као избачена из старог филма. Музичке тетоваже које изгледају тако реално су емотивне. Могли бисте рећи да је неколико музичких симбола и птица одлична комбинација. Међутим, када погледате овај конкретан цртеж, можете схватити да у њему постоји више емотивног оптерећења. Суптилно плаво сјенило доприноси старим осећањима које сам добио.

13. Осцилирајући музички отисак

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Немам појма како се омиљени беатов овог момка звучи, али знам како изгледа. Ова врста музичких тетоважа су новина. Људи су управо почели да тетују ову врсту звучног представљања. Још увек се сматра новим и хладним, па га требате добити пре него што постану стари вести. Знам да бих! Не ограничавајте се само на коришћење вашег слушања, када можете користити и вашу визију!

12. Сунцобран контрабас

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Да ли знате како, када се сунце поставља, небо постаје црвенкасто и жуто и комбинација две? Управо то сам видео када сам погледао ову тетоважу. Дефинитивно није време да дупли бас заспи, поготово не када изгледа тако добро. Захваљујући техникама акварела, добијени ефекат је прилично запаљив.

11. И (срце) слушалице

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Звук путује кроз ваздух, у ушима, мозговима и, што је најважније, у нашим срцима. Музика је живот онима који знају како ценити и користити их у њихову корист. Анатомско исправно срце са паром слушалица није само задовољство гледати већ и метафора. Музика можда не оздрави болесно срце, али може дефинитивно лечити сломљено срце. Ова особа је имала пуно храбрости да добије такву велику тетоважу на тако болном подручју, јер могу бити ребра! Једна од најнапреднијих музичких тетоважа.

10. Уградите грамофон у моје срце

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Да би музику требало да буде познато. Он или она морају знати играти инструмент и имати друге теоријске појмове. Иако су све горе поменуте, крајњи резултат се не може додирнути ако не дође из срца. Ове ствари су лепо исказане у овој тетоважи. Срце у комбинацији са грамофоном је све о емоцијама које пумпају звук кроз огроман конус.

9. Музика пролази кроз тело

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Плесање није једини начин да пустимо да музика пролази кроз наше тело. Гитариста / вокалиста из ове тетоваже изражава много беса. Изгледа као да ће разбити ту гитару, али мислим да то стварно не би урадио. Музика нам може помоћи да се ослободимо негативних осећања и енергије. Када осетим да се у телу превише негативне енергије, плажам. Ова музичка тетоважа је одличан начин преношења емоција.

8. Прозор музике

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Музичке тетоваже су толико разноврсне, да стварају најчудније резултате. Овај круг изгледа као да нуди увид у другу димензију у којој клавир чека да се свира. Цвијеће се чини иза њега. Два нису комбинована, већ су преклапана. Баланс између хладних и топлих боја је у овом случају идеалан, чињеница да овај дизајн чини хармоничан.

7. Ембеллисхед грамофон и ружа

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Сваки аудио плејер је богсенд за музичког љубавника. Када имате слободу да направите аудио плејер по свом избору, изгледајте тако сјајно и лепо, ви ћете га или окидати или тетоважирати на кожи. Ова особа изабрала је другу опцију. Музичке тетоваже нису увек дубоке и пуне значења. Понекад су слатки и живописни у зависности од укуса и личности носиоца.

6. Француски рог пунио се у кожу

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Ако ме питате, француски рог фигуративно је постао део ове особе, тако да је он или она желела то дословно показати. Рипована кожа и музички инструмент је комбинација која пуно говори. Видљиво гледано, чини се да кожа расте преко француске рогове, баш као што корова расту над стварима које остављамо на земљи. Оне постају спајањем. Француски рог се користи за израду и играње јазз музике.

5. Нео-традиционални дрвени бубањ

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Ово је детаљна слика нео-традиционалне тетоваже. Музичке тетоваже су опремљене за било који стил тетовирања. Ова изгледа мало црта, зато се не може уклопити у традиционалну категорију тетоважа. Нисам сигуран шта је изнад дрвеног бубња, али верујем да је то орао или друга слична птица. Држи се за бубањ са својим канџама као што је бубањ заиста важан.

4. Г цлеф склониште две црвене птице

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Искрено сумњам да би било која грана природно могла да расте у облику Г цлеф-а. Међутим, идеја је веома инспирисана јер предлаже да је музика живот. Леафлети, цвет и чињеница да су две лепе црвене птице које се налазе на грани Г клипа су знакови привлачности, плодности и стабилности. Црвене птице нису уобичајене у стварном животу или животу тетоважа. Ако желите да видите још тетоваже птица, можете погледати ову везу хттп://ввв.таттоо-моделс.нет/90-астонисхинг-бирд-таттоос/.

3. Савршен портрет певача

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Овај портрет је падање вилице! Стварно не могу вјеровати како изгледа стварно! Већ сам видео невјероватне музичке тетоваже и свјесна сам да је ово могуће, али сам и даље веома изненађен када погледам такав умјетнички рад! Особа чије је лице тетовирано је Даве Грохл. Познат је као вокалист Фоо Фигхтерса. У ствари, био је и бубњар из Нирване, и он је свестан на свим нивоима када је у питању музика. Заиста сложен уметник, он је сигурно био инспирација за особу која је добила ову тетоважу.

2. Љубав електричног баса

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Овај дизајн посвећен је електричном басу. Поред тога што има дио електричног баса укљученог у цртеж, постоји и писмени одељак који спомиње електрични бас. Поред тога, тај велики, црни музички симбол је Ф цлеф, такође назван и бас цлеф. Због тога се ова модерна тетоважа врти око омиљеног инструмента ове особе, односно електричног баса.

1. Облик тела који се користи као гитара

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Вов !! Што се тиче музичких тетоважа, ово је прилично посебно. Ова девојка искористила је облик њеног тела и учинила је да изгледа као гитара. Она је тетовирала сваки део класичне гитаре на леђима, изузев њеног плана. Њено тело делује као обрис наведеног гудачког инструмента. Иако то нису стварне жице и фретс, њена идеја је оригинална и паметна. Надам се да ће задржати њен физички изглед током година и носити њену тетоважу са поносом!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

74 − = 66